Informatori nr 13 Superliga

18 December 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIII-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 12/17.12.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Ponte Prizreni - Trepça 81:76 ( 17:23,23:14,17:17,24:22)
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Artan Gashi
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me dy GT( C )u ndëshkua trajneri Arbnor Rifati.
Skuadra B - korrekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Mark Doris dhe per shkak te sjelljes jo te mire te bankines me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Ilir Selmani.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Golden Eagle Ylli - Lipjani 105:83 ( 23:20,23:27,22:14,27:22)
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhgues:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Bashkimi - Borea 116:61 ( 31:9,25;20,31:15,29:17)
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Blendi Fejza
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhgues:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Rahoveci – Z Mobile Prishtina 79:93 ( 19:17,20:25,18:20,22:31)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive, perveq per simulim gjatë ndeshjes me GT u ndeshkua lojtari Antonio Davis.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Arbnor Rifati ( KB.Ponte Prizreni) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
2.Ilir Selmani ( KB.Trepça ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 75 euro.
3.Mark Doris ( KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.