INFORMATORI NR 15 LIGA PARË- PLAY OFF

14 April 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Gjysme finales se Play Off-it –të Ligës së Parë të zhvilluara me 13/14.4.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve:

Gjysmëfinalja I

Lipjani vs Drita 76:58 1-0
Gjyqtarikryesor:XhavitBeqiri
Gjyqtari 1:AstritKasapolli
Gjyqtari 2:BurimBerisha
Vëzhgues:BajrushAdemi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Besmir Nuli ( KB.Lipjani).
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhekorrekte .Numri i tyre ishte rreth 800


United Basketvs Kalaja 80:70 1-0
Gjyqtarikryesor:ArtanGashi
Gjyqtari 1:AtdheGoqaj
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhgues:SabriParduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A :Per sjellje josportive ndaj lojtarit kundershtar me GD u ndeshkua Rinor Emrullahu, per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtaret Qendrim Demi ,Driton Sylejmani si dhe per sjellje josportive te bankines me GT (B1) u ndeshkua trajneri Laurant Ibrahimi .
Skuadra B>korrekte dhe sportive perveq per sjelje josportive ndaj lojtarit kundershtar me GD u ndeshkua Xavier Newson.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive.Numri I tyre ishte rreth 200.

VENDIME:
1.Besmir Nuli ( KB.Lipjani ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro .
2.Rinor Emrullahu ( United Basket) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 50 euro .
3.Qendrim Demi ( United Basket ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro (denim I perseritur)
4.Driton Sylejmani ( United Basket ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro (denim I perseritur)
5.Trajneri Laurant Ibrahimi ( United Basket) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro (denim I perseritur).
6.Xavier Newson ( KB Kalaja ) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 50 euro .

Komesari Garave
Faton Kurshumlija
14.04.2018
Prishtine