INFORMATORI NR 17 LIGA FEMRAVE

11 April 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVII-të Ligës së Femrave ,zhvilluar me 7/8.04.2018, Komesari i Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja XVII
Kastrioti vs Drita 53:59
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Trepça vs Sfera 88:36
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive perveq lojtares Dijellza Derguti ( Sfera ) e cila per sjellje josportive u ndeshkua me 2 Gabime Teknike.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Pro Bet Prishtina vs Penza 55:68
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Vëllaznimi vs Vushtria 67:33
Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

Bashkimi vs Kalaja 108:40
Gjyqtari kryesor:Albert Cakaj
Gjyqtari 1: Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

VENDIME :

1.Dijellza Derguti Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.