Informatori nr 21 Liga Parë 2018/2019

15 April 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja I finale Play Off-it, të Ligës së Parë e zhvilluar me 13.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Feronikeli vs Vëllaznimi 97:56 ( 19:18,27:7,27:11,24:20 ) 1-0
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Gjyqtari 2: Faton Deliu
Vëzhguesi: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200.