basketbolli

INFORMATORI NR 23 KATEGORIT E REJA

13 May 2019

Stobi Flips Superliga U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 11/12.05.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Prishtina e Re - Kerasan Prishtina 66 : 82
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

M Junior - Borea 58 : 64
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Vëzhguesi :Driton Bkakqorri

Stobi Flips Liga Unike U 18

Z Mobile Prishtina - Penza 64 : 71
Gjyqtari kryesorë:Genci Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

Istogu - Rahoveci 57 : 70
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips Superliga U16

Kerasan Prishtina - M Junior 33 : 70
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici

Borea - Vushtrria Basket 41 : 43
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Gjqtari 2 : Endrt Basha
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

Stobi Flips Liga Unike U 16

Bashkimi - Rahoveci 102 : 71
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Ylli 04 - Penza 70 : 56
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Vëllaznim Rraci

Stobi Flips U 14 Perendim

Vellaznimi - Bashkimi 44 : 62
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Albert Cakaj
Vëzhguesi :Vëllaznim Raci

Rahoveci - Megasporti 61 : 63
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips U 14 Lindje

Mitro Basket - Vushtrria Basket 0:2
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Prishtina e Re - Z Mobile Prishtina 42 : 54
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Stobi Flips Vajzat U 16

Kalaja - Kerasan Prishtina 40 : 64
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Borea - United Basketball 50 : 53
Gjyqtari kryesorë:Hekurani Rugova
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Mahir Spahija

Stobi Flips Vajzat U 14

Bashkimi - Kastrioti 2 : 0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Kerasan Prishtina - Borea 44 : 35
Gjyqtari kryesorë:Irma Konjsha
Gjyqtari 1 :Genci Vitaku
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

VREJTJE :
1. Lojtari Rigon Muriqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Drinor Gashi KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Ermal Bojku KB Penza Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

4. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

6.Lojtari Andid Jupa KB Rahoveci Konfrom Nenit 42.5. të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

7. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

8. Lojtari Visar Ejupi KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.
1. Lojtari Edison Krasniqi KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

10. Lojtari Edison Krasniqi KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

11. Lojtari Art Rashiti KB Lipjani Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

12. Treneri Dion Pllana Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

13. Lojtari Korab Arifi KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

14. Lojtari Shefqet Shabani KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

15. Lojtari Korab Arifi KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

16. Lojtari Endrit Gashi Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

17. . Lojtari Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

18 . Lojtari Valdrin Sefsalihu KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

19. Lojtari Art Lota KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

20. Lojtari Leart Berisha KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro