Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

INFORMATORI NR 5 KUPA E KOSOVËS

13 February 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros së XXIII-të të Superligës së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 12-13/.02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vëllaznimi vs Istogu 77:54 (24-08 , 12-15 , 23-11 , 18-20)
Gjyqtari kryesor:Tomi Panov
Gjyqtari 1 :Edon Morina
Gjyqtari 2 :Elldin Uglari
Vëzhguesi :Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Peja vs Ponte Prizreni 97 : 86( 19-13 , 31-23 , 25-24 , 20-28)
Gjyqtari kryesor:Josip Jurcevic
Gjyqtari 1 :Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2 :Peter Blahot
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive , përveq lojtarit Richard Jakson I cili për sjellje jo sportive është ndeshkuar me gabim teknik.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Rahoveci vs TREPÇA 97 :95 (20-22, 17-23 , 24-23 , 36-27)
Gjyqtari kryesor:Milan Spanic
Gjyqtari 1 :Nicolaos Tziopanos
Gjyqtari 2 :Dihan Kojic
Vëzhguesi :Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive . Numri i tyre ishte 2.800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

AS Prishtina vs Drita 96:71 ( 23 – 15 , 16-07 , 25-08 , 33 – 21 )
Crew Chief: Petr Blahout
Umpire 1: Edon Morina
Umpire 2: Elldin Uglari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Bashkimi vs Feronikeli 90 : 76 ( 29-16 , 20-23, 27 - 14 , 14 - 23 )
Crew Chief: Dardan Maxhuni
Umpire 1: Nicolaos Tziopanos
Umpire 2: Milan Spanic
Commissioner :Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveq trajnerit Fikret Shatri i cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Sigal Prishtina vs Golden Eagle Ylli 64 : 69 ( 17-16, 19-14 , 18-24 , 10-15)
Crew Chief: Josip Jurcevic
Umpire 1: Duhan Kojici
Umpire 2: Tomi Panov
Commissioner: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive , përveq trajnerit Teo Hojc i cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveq lojtarit Arber Berisha i cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME
1.Richard Jackson (KB PEJA ) Konfrom Nenit 50.1 të PG dënohet 100 Euro.
2. KB Peja, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
3.Fikret Shatri (KB FERONIKELI) Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 300 Euro.(GT I Përsëritur)
4.Teo Hojc (KB SIGAL PRISHTINA Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 300 Euro.( GT I Përsëritur)
5.Arber Berisha (KB GOLDEN EAGLE YLLI) Konfrom Nenit 50.1 të PG dënohet 100 Euro.
6.KB Rahoveci, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
7.KB Rahoveci, Konform Nenit 48.15 të PG dënohet me 300 Euro.
8.KB Rahoveci, Konform Nenit 49.11 të PG dënohet me 600 Euro.
9.KBTREPÇA , Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.