INFORMATORI NR 8 LIGES PARE MESHKUJVE

15 March 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së VIII -të , të LIGËS SË PARË TË MESHKUJVE të zhvilluara më 11 /12 .03.2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

XHIRO E VIII

PRISHTINA RE vs MEGASPORT 57:63 ( 24:13, 13:14, 12:08,08:28 )
Gjyqtarë : Blendi Fejza , Arian Thaçi
Vëzhgues : Alban Lumi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive perveq lojtarit MEHMEDALI JANJEVA I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT ,
Skuadra <B> korekte dhe sportive perveq lojtarit ARDIT OSMANI I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

NEWBORNE PRISHTINA vs LIPJANI 0 : 20
Gjyqtarë : Ardian Rrustemi , Egzon Maloku
Vëzhgues :Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: KB NEW BORN nuk eshte paraqitur ne terminin e dhene me heret paraprakishte per ta zhvilluar ndeshjen .
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>
Skuadra <B>
SJELLJET E SHIKUESËVE:
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e Vendosur

KAÇANIKU vs VUSHTRIA 46:81 ( 12:18, 09:17, 12:17, 13:29 )
Gjyqtarë :Daut Mehmeti , Burim Berisha
Vëzhgues :Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive,
Skuadra <B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

DRITA vs BOREA 63 : 96 ( 14:33, 20:25, 20:16, 09:22 )
Gjyqtarë : Xhelal Mumin , Atdhe Goqaj
Vëzhgues :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> fer dhe korekte perveq lojtarit Kushtrim Baraliu I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
Skuadra <B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te gjesendeve te forta qe mund te shkaktojne lendime . Numri I tyre ishte 200;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

VENDIME :

1.KB DRITA Konform Nenit 49.3 denohet me 100 euro .

2.Kushtrim Baraliu KB DRITA Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .

3. Ardit Osmani KB MEGASPORT Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .

4.Mehmadali Janjeva KB PRISHTINA RE Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro .


3.Ndeshja NEW BORN - LIPJANI Konform Nenit 55.9 rregjistrohet 0:20 ne favor te KB LIPJANI .KB NEW BORN nuk I takon nje pike .