INFORMATORI NR 9 PLAYOFF-it SUPERLIGA

26 May 2017

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja IV finale e Playoff-it të Superligës së Kosovës e zhvilluar më 24.05. 2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

FINALJA IV
BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA 64:73 (13:17,20:16,11:14,20:26 ) 1:3
Gjyqtarë: Marjan Micevski, Alija Ferevski, Xhelal Mumini
Vëzhgues: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra<A>korekte dhe sportive.
<B>korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE VENDAS: Hudhje te shisheve ne drejtim te gjyqtareve, dhe pengim i punes se gjyqtareve gjate ndeshjes nga personat e pautorizuar.
SJELLJET E SHIKUESËVE MYSAFIR: KB SIGAL PRISHTINA sipas Nenit 28.2 per shkuarje te organizuar te shikuesve bartë pergjegjesine per ndezjen e fishekzjareve në tribuna Konform Nenit 49.10 .
Numri i tyre ishte 3.500
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur .

VENDIME:
1. KB BASHKIMI, Konform Nenit 49.3 hudhjes se shisheve ne drejtim te gjyqtareve denohet me 300 euro.

2. KB BASHKIMI, Konform Nenit 48.8 pengim I punes se gjyqtareve gjate ndeshjes nga personat e pautorizuar denohet me 150 euro .