Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

KB Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar HOWARD JAVIS EDWARD nga USA.

2 November 2018

KB Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar HOWARD JAVIS EDWARD nga USA.

Lojtari lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Golden Eagle Ylli pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.