basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips U 14 Lindje

E diele ora 11 : 00
Prishtina Re – Trepça
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E premte ora 18 : 30 ISP
Lipjani – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E diele ora 11 : 00
Mitrobasket-Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Albert Verbici

E shtune ora 11 : 00 ISP
Ulpijana – ISP Marigona
Gjyqtari kryesorë :Rrezon Korca
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

Vushtria pushon

Stobi Flips U 16

E diele ora 12 : 30
Prishtina e Re - Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë :Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi