TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U18

E enjte ora 16 : 00 Pallati Rinise
Kerasan Prishtina - M junior
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

Stobi Flips Superliga U16

E mërkurë ora 20 : 30 ISP
M Junior - Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Stobi Flips U 14

E mërkurë ora 10 : 30
Trepca - Borea
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1:Lorena Haxha
Vëzhguesi:Albert Verbici

E mërkurë ora 14 : 00
Vushtrria Basket - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi