basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA XHIROJA IX 08/09.12.2018

Stobi Flips Superliga U 18

E shtune ora 15 : 30
Bashkimi – Borea
Gjyqtari kryesorë :Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Albert Cakaj
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E hene ora 17 : 30
Vushtrria Basket – Vellaznimi
Gjyqtari kryesorë :Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 14 : 00
Golden Eagle Ylli – Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E diele ora 15 : 00 ISP
M Junior – Prishtina Re
Gjyqtari kryesorë :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E diele ora 12 : 00
Trepca – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Blendi Fejza
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

Stobi Flips Liga Unike U 18

Rahoveci – Pushon

E shtune ora 14 : 00 ISP
Z Mobile Prishtina – Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

E diele ora 12 : 30
Penza – Vitija
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E diele ora 12 : 00
Ylli 04 – Golden Basket
Gjyqtari kryesorë :Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E diele ora 14 : 00
Istogu – As Kastrioti
Gjyqtari kryesorë :Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips Superliga U 16

E shtune ora 12 : 00
Istogu – Prishtina Re
Gjyqtari kryesorë :Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E shtune ora 13 : 30
Vellaznimi – Trepca
Gjyqtari kryesorë :Blend Spahija
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Hajraadin Zeka

E shtune ora 12 : 00
Golden Eagle Ylli – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E shtune ora 17 : 00
Ponte Prizreni – M Junior
Gjyqtari kryesorë :Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Albert Cakaj
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E shtune ora 11 : 00
Borea – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

Stobi Flips Liga Unike U 16

E shtune ora 12 : 00
Ylli 04 – Gjimnazisti
Gjyqtari kryesorë :Urim Morina
Gjyqtari 1 :Dorentina Mejzini
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E diele ora 12 : 30
Rahoveci – Kacaniku
Gjyqtari kryesorë :Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E diele ora 14 :00
Megasporti – Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

E diele ora 11 : 00
Penza – Drita
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Dren Pudarlloli
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E shtune ora 14 : 00
Bashkimi – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqj

Stobi Flips U 14 Lindje

E shtune ora 11 : 00 ISP
Marigona –Mitrobasket
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Anjesa Hazirajj
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

E shtune ora 09 : 30
Kerasan Prishtina – Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

E shtune ora 12 : 30ISP
Z Mobile Prishtina – Prishtina Re
Gjyqtari kryesorë :Molos Morina
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi :Gezim Maloku

E diele ora 10 : 00
Trepça – Vushtria Basket
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 : Blendi Fejzza
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

Ulpijana- pushon

Stobi Flips U 14 Lindje

E diele ora 10 : 00
Golden Eagle Ylli – Penza
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

Stobi Flips U 14 Vajzat

E diele ora 13 : 30 ISP
Kerasan Prishtina – Kastrioti
Gjyqtari kryesorë :Lorik RATKOCERI
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi : Bekim Dugolli

VREJTJE :

1. Lojtari Besmir Memaj KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Blend Qela KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Shaban Gashi KB Istogu Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

4. Lojtari Arlind Nikiqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Andi Ahmeti KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

6.Lojtari Flori Gashi KB Golden Eagle Ylli Konfrom Nenit 42.5 te PG (fletëparaqitja nga ana e personave zyrtarë) per kategorite e reja denohet 100 euro , dhe me ndales e paraqitjes ne dy ndeshjet ( ne ndeshjen e xhiros VII dhe VIII).

7. Trajnerja Fjolla Elshani Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.
8. Lojtari Butrint Bajraktari KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Lojtari Hajzir Hazeri KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

10. Treneri Agron Cjeku Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

11. Lojtari Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .