TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARË KATEGORIT E REJA 14/15.04.2018

Liga Unike e Kadeteve Xhiroja XIII

Trepça - Drita 0:2

Penza - United Basketball 0 : 2

E diele ora 11 : 00, Pejë
Kerasan Prishtina - Borea
Gjyqtari kryesorë : Andi Hajdari
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E shtune ora 18 : 00
New Basket - Kastrioti
Gjyqtari kryesorë : Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Azem Hoxha

Liga U 14 Lindje Xhiroja XVII

Trepca / pushon

Alba Basket – Drita 2 : 0
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E enjete
Llapi - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë : Rrezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

Rinia - Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesorë : Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Isa Prepreza

E diele ora 10 : 00
Vushtrria Basket- M Junior
Gjyqtari kryesorë : Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici

Liga U 14 Përendim Xhiroja XVII

New Basket / pushon

E shtune ora 13 : 00
Vllaznimi – Borea
Gjyqtari kryesorë : Kushtrim Shala
Gjyqtari 1 :Urim Morina
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E shtune ora 18 :00
Istogu – Peja
Gjyqtari kryesorë : Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

E diele ora 12 : 00
Ylli 04 – Rahoveci
Gjyqtari kryesorë : Urim Morina
Gjyqtari 1 :Dorentina Mejzini
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E shtune ora 11 : 00
Golden Eagle Ylli - Bashkimi
Gjyqtari kryesorë : Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

Liga U 12 Perendim Xhiroja

E diele ora 10 :00 Prizren
Arena New Basket-Rahoveci
Gjyqtari kryesorë : Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

E shtune ora 12 : 00
Vllaznimi-Borea
Gjyqtari kryesorë : Kushtrim Shala
Gjyqtari 1 :Urim Morina
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E shtune 16 : 30
Istogu – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë : Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Blendi Spahiija
Vëzhguesi :Muhamet Ahma