TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARË KATEGORIT E REJA 16/17.05.2018

U 16 Finalja II

E merkure ora 15 : 30 ISP
M – Junior : Kerasan Prishtina (0:1)
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

U 14 Finalja I

E premte ora 18 : 00
Trepca – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Muhamet Munishi