TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARË KATEGORIT E REJA 19/20.05.2018

Liga U 12 Gjysëmfinalja

E shtune ora 11 : 00
Borea - Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi : Muhamet Ahma

E shtune ora 12 : 30
New Basket – M junior
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E diele ora 11 : 00 Ndeshja per vendin III
E diele ora 12 : 30 Ndeshja Finale