TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA

Xhiroja IX 11/12.11.2017

E Premte ora 15:15
Borea vs Bashkimi
Gjyqtari Kryesor : Artan Gashi
Gjyqtari U1: Egzon Maloku
Gjyqtari U2: Burim Berisha
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj

E shtune ora 16:00 Gjakovë ,
Rahoveci vs Goldene Eagle Ylli
Gjyqtari Kryesor : Xhelal Mumini
Gjyqtari U1: Elion Obertinca
Gjyqtari U2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E shtune ora 17:00,
Sigal Prishtina vs Peja
Gjyqtari Kryesor : Blendi Fejza
Gjyqtari U1:Elldin Uglari
Gjyqtari U2:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi: Bajrush Ademi

Shtune ora 17:00
Trepça vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari Kryesor : Daut Mehmeti
Gjyqtari U1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U2: Endrit Basha
Vëzhguesi:Lulzim Maloku