TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA

Xhiroja XX 15.02.2018 E ejte

E ejte ora 19:00,
Golden Eagle Ylli vs Peja

E ejte ora 19:00, Prizren
Kerasan Prishtina vs Bashkimi

E ejte ora 18:00,
Trepca vs Rahoveci

E ejte ora 19:00,
Sigal Prishtina vs Borea