TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA

Xhiroja XX 15.02.2018 E ejte

E ejte ora 19:00,
Golden Eagle Ylli vs Peja
Gjyqtari Kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Hazir Haxha
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhgues: Muhamet Ahma

E ejte ora 19:00, Prizren
Kerasan Prishtina vs Bashkimi
Gjyqtari Kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhgues:Hajradin Zeka

E ejte ora 18:00,
Trepca vs Rahoveci
Gjyqtari Kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2:Artan Gashi
Vëzhgues: Bajrush Ademi

E ejte ora 19:00,
Sigal Prishtina vs Borea
Gjyqtari Kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Burim Berisha
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli