TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA XHIROJA XXII

E merkure ora 18:00,
Peja vs Trepca

E ejte ora 19:30,
Bashkimi vs Sigal Prishtina

E merkure ora 17:00,
Rahoveci vs Borea