basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja III 6/7.10.2018 ( shtune/diele)

E shtune ora 13:00,
Vëllaznimi – Trepça
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Azem Hoxhaj

E shtune ora 15:00,
Gjilan Penza – Drita
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Vëzhgues:Bekim Aliu

E diele ora 19:00,
Bashkimi – Sfera
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhgues:Mahir Spahija

E diele ora 11:30,
Vushtria – Kastrioti
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhgues:Muhamet Munishi