TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja XIV 10.03.2018

E diele ora 13:00
Pro Bet Prishtina vs Drita
Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic
Gjyqtari U1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Naim Jashari

E diele ora 14:00
Vllaznimi vs Trepça
Gjyqtari kryesor: Atdhe Gutaj
Gjyqtari U1: Hekuran Rugova
Vëzhgues:Ardian Koshi

E shtune ora 13:00
Bashkimi vs Kastrioti
Gjyqtari kryesor:Kushtrim Shala
Gjyqtari U1:Anjesa Hajziraj
Vëzhgues:Vllaznim Rraci

Zhvillohet me vone
Kalaja vs Sfera
Gjyqtari kryesor : Hazir Haxha
Gjyqtari U1:Albert Cakaj
Vëzhgues:Azem Hoxhaj

E diele ora 11:00
Vushtrria vs Penza
Gjyqtarikryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari U1:Faton Deliu
Vëzhgues:Bekim Aliu