TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XIV 15/16.12.2018 ( shtune/diele )

E shtunë ora 17:00,Suharekë
Lipjani - Rahoveci
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli

E shtunë ora 19:00,
Z Mobile Prishtina - Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor:Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhgues:Azem Hoxhaj

E diele ora 17:00,
Trepça - Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhgues:Gzim Maloku

E diele ora 19:00,
Borea - Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Blendi Fejza
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Nexhdet Hoxha