Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

Terminet e kategorive të reja , xhiroja XIII Junior, IX Kadetë – Pionier 15/16.03.2014

Junior

E shtune ora 16:30 Ylli 04 - RTV 21

Gjyqtarë: Kushtrim Qoqaj , Kushtrim Shala

Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi

E diele ora 12:00 Peja – Trepça

Gjyqtarë: Hajredin Zeka , Endrit Basha

Vëzhgues :Muhamet Ahma


E diele ora 15:30 Bashkimi- Sigal Prishtina

Gjyqtarë: Arben Elshani, Fjolla Elshani

Vëzhgues: Agron Qeku


Vushtria Basket- Drita ( nuk zhvillohet)

Kastrioti-Megasport ( nuk zhvillohet)

Kadetë Grupi A 

E premte ora 19:00 RTV 21 - Bashkimi 

Gjyqtarë: Daut Mehmeti, Ideal Lajqi

Vëzhgues: Alban Lumi

E shtune ora 16:30 Sigal Prishtina – Trepça

Gjyqtarë: Fisnik Ramadani, Fitim Ramadani

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti


E shtune ora 13:00 Peja – Vushtria Basket

Gjyqtarë: Dren Pudarolli, Blertan Libusha

Vëzhgues: Jakup Kasapolli


Kadetë Grupi B

E shtune ora 11:00 Lipjani – Kalaja

Gjyqtarë: Atdhe Goqaj , Zgjim Ahmetaj

Vëzhgues: Remzi Ramadani

 

E shtune ora 14:00 M Juniori – Kastrioti 

Gjyqtarë: Edmond Raqa , Dardan Maxhuni
Vëzhgues :Gzim Maloku

Mega Sporti-Ylli 04 (nuk zhvillohet)


Pionier Grupi A

E shtune ora 15:00 Bashkimi – RTV 21

Gjyqtarë: Fjolla Elshani, Kushtrim Shala

Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi


E shtune ora 12:00 Peja – Sigal Prishtina

Gjyqtarë: Hajredin Zeka, Endrit Basha

Vëzhgues: Mahir Spahija


E diele ora 11:00 Trepça- Kalaja

Gjyqtarë: Xhavit Beqiri , Burim Beqiri 

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli


Pionier Grupi B

E shtune ora 13:00 M Junior – Ylli 04

Gjyqtarë: Elion Obertinca , Elldin Uglari

Vëzhgues: Mehdi Gashi

VushtriaBasket - pushon

Kalaja Basket - pushon


1.Luten gjyqtarët të cilët gjykojnë ndeshjet e kategorive të reja (kadetë) që në çdo ndeshje të njoftojnë trajnerët e klubeve për kërkesën e Këshillit Profesional që të mos luhet Zona në mbrojtje .

2.Të gjithë gjyqtarët që gjykojnë ndeshjet e kategorive të reja që në asnjë ndeshje të mos lejohet qëndrimi i personave të cilët nuk janë përcjellës të ekipeve ose nuk kanë licencën e lëshuar nga FBK –së, dhe në bashkëpunim me vëzhguesit në të gjitha ndeshjet të kërkojnë fletë pagesat për pagimin e denimeve të shqiptuara nga Komesari Garave, në të kundërtën lojtarët - trajnerët nuk kanë drejtë të luajnë dhe të udhëheqin ekipet e tyre.

3.Trajneri i KB. Sigal Prishtina Ibrahim Karabeg nuk ka të drejtë të udhëheq ekipën në ndeshjen e radhës deri në pagesën e shumës prej 75 Euro, për GT dhe përjashimin nga ndeshja e fundit. 

4. Trajneri i KB.Trepça në kategorinë Kadetë, Ilir Selamani nuk ka të drejtë të udhëheq ekipën në ndeshjen e radhës deri në pagesën e GT (B) shuma prej 25 Euro

5.Lojtari i KB.Bashkimi (kadetë) Edmond Kryeziu për sjellje josportive, ndëshkim me Gabim Teknik( i përsëritur) Konform Nenit 52/D-2 të PG të FBK-së dënohet me 25 Euro.

6.Lojtari i KB.Peja (juniorë) Rron Vokshi për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe i njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa.

7.Lojtari i KB.MegaSport (kadetë) Fisnik Pula për sjellje josportive, ndëshkim me Gabim Teknik Konform Nenit 52/D- 1 të PG të FBK-së dënohet me 15 Euro.

Komesari i garave,

Faton Kurshumlija