Bashkimi

  • Bashkimi
  • Tel: 044 139 597, 049 738 028
  • Contact person: Shpend Kume
  • First color:
  • Second color:

Description

  • Coach: Dragan Radovic
  • Assist Coach: Edin Kërveshi dhe Ilmen Bajra
Сеасон labels.league
2013/2014 IP SUPERLIGA
2014/2015 IP SUPERLIGA
2015/2016 IP SUPERLIGA
2016/2017 IP SUPERLIGA
2017/2018 IP SUPERLIGA

Games - 2017/2018

Week Team labels.result Date
10 Bashkimi vs Rahoveci 112-54 15 November 2017
9 Borea vs Bashkimi 49-106 10 November 2017
8 Bashkimi vs Sigal Prishtina 61-71 4 November 2017
7 Bashkimi vs Trepça 84-63 1 November 2017
6 Kerasan Prishtina vs Bashkimi 66-101 28 October 2017
5 Bashkimi vs Peja 80-77 30 October 2017
4 Golden Eagle Ylli vs Bashkimi 92-80 20 October 2017
3 Rahoveci vs Bashkimi 73-92 14 October 2017
2 Bashkimi vs Borea 107-68 8 October 2017
1 Sigal Prishtina vs Bashkimi 89-54 4 October 2017