10/01/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

E shtunë, 17:00
GOLDEN EAGLE YLLI vs FERONIKELI

E shtunë, 19:00
PONTE PRIZRENI vs PEJA

E diel, 17:00
RAHOVECI vs SIGAL PRISHTINA

E diel, 19:00
BASHKIMI vs LIPJANI
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: