Vendimet e komisionit të garave

 • Vendimi dhe arsyetimi nr.07-2024 - Komisioni i Garave

 • Vendimi i KG per Valmir Deqani

 • Vendimi dhe arsyetimi nr.16/2023- Komisioni i Garave

 • Vendimi dhe arsyetimi nr.15-2023- Komisioni i Garave

 • Vendimi dhe arsyetimi nr.14/2023- Komisioni i Garave

 • Arsyetimi i Vendimit nr.13/2023- Komisioni i Garave

 • Vendimi nr.13/2023- Komisioni i Garave

 • Vendimi nr.12/2023- Komisioni i Garave

 • Vendimi i Komisioni të Garave i datës 05.05.2021

 • Vendim i Komisioni të Garave i datës 12.01.2021 - Arian Qallaku

 • Vendim i Komisioni të Garave i datës 12.01.2021 - Altin Morina

 • Vendimi nr.11/2023-Komisioni i Garave

 • Vendimi nr.10./2023-Komisioni i Garave

 • Arsyetimin nr.09/2022

 • Vendimi nr.09/2022

1 2 3
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters: