13/01/2020 FBK

TERMINET E NDESHJEVE TE XHIROS SE XX

Xhiroja XX 15/16.01.2020 ( mërkurë /enjte)

E mërkurë,17:00
LIPJANI vs GOLDEN EAGLE YLLI

E mërkurë, 19:00
SIGAL PRISHTINA vs PONTE PRIZRENI

E enjte, 17:00
FERONIKELI vs RAHOVECI

E enjte, 19:00
TREPÇA vs BASHKIMI

PEJA /pushon
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: