16/01/2020 FBK

TERMINET E NDESHJEVE TE XHIROS SE XXI TE SUPERLIGES

Xhiroja XXI 18/19.01.2020

E shtunë, 17:00
RAHOVECI vs LIPJANI

E shtunë, 19:00
GOLDEN EAGLE YLLI vs TREPÇA OBVN

E diel, 17:00
PEJA vs SIGAL PRISHTINA OBVN

E diel, 19:00
PONTE PRIZRENI vs FERONIKELI

BASHKIMI /pushon
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: