20/01/2020 FBK

TERMINET E XHIROS SE XXII TE SUPERLIGES

25/26.01.2020

E shtunë, 17:00
LIPJANI vs PONTE PRIZRENI

E shtunë, 19:00
TREPÇA vs RAHOVECI

E diel, 17:00
BASHKIMI vs GOLDEN EAGLE YLLI

E diel, 19:00
FERONIKELI vs PEJA

SIGAL PRISHTINA /pushon
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: