31/05/2021 FBK

Informatori Liga U16 (F)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e pare finale e Liga U16 (F), për ndeshjen finale të zhvilluar me 29.05.2021 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

 

                                                                               

AA Kerasan Prishtina  vs. Junior 06  52:71

Data: 29.05.2021 e Premte

Ora: 18:00

Palestra: ISP, Prishtinë  

Gjyqtari kryesor: Atdhe Gocaj

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, pervec lojtares me numer 12 Vesa Krasniqi e cila u ndeshkua me gabim teknik.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Vendime:

  1. Në ndeshjen në mes të AA Kerasan Prishtina dhe Junior 06, lojtarja e Junior 06 me numer 12 Vesa Krasniqi është ndëshkuar me gabim teknik dhe në bazë të rregulloreve të garave në fuqi gjegjësisht Nenit 42.1 i shqiptohet masa e denimit në vlerë prej 40.00 EUR.

 

Komesari i Garave,
Dren Zatriqi
Lexo dhe: