31/05/2021 FBK

Informatori Liga U16 (M)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja finale e Liga U16 (M), për ndeshjen finale të zhvilluar me 30.05.2021 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

                                                                               

Ndeshja finale:

 

Rahoveci  vs. Kerasan Prishtina 93:78

Data: 30.05.2021 e Diel

Ora: 18:00

Palestra: Mizahir Isma, Rahovec  

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Artur Dauti

Vëzhguesi: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Njoftim:

  1. Në bazë të rezultateve të arritura ne finale te Liga U16 skuadra e Rahovecit shpallet kampion i Liga U16 per edicionin 2020/2021. Medajlet per skuadrat finaliste jane ndare nga Kryetari i komunes se Rahovecit z.Smajl Latifi, Drejtoresha per kulture, rini dhe sport ne komunen e Rahovecit znj.Bjondina Kleqka dhe Komesari i garave ne FBK z.Faton Kurshumlija. Ndersa kupen per skuadren fituese e ndau z.Alban Rama anetar i bordit ne FBK dhe z.Faton Kurshumlija.

 

Komesari i Garave,
Dren Zatriqi
Lexo dhe: