07/06/2021 FBK

Informatori Liga U16 (F)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U16 (F), finalja e dyte e zhvilluara me 05.06.2021 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

 

Junior 06 vs. AA Kerasan Prishtina 50:55

Data: 05.06.2021 E shtune

Ora: 13:00

Palestra: Arena, Prizren

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Petrit Emra

Vëzhguesi: Dardan Kasapolli

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Vendime:

-

 

 

Komesari i Garave,
Dren Zatriqi
Lexo dhe: