03/09/2021 FBK

INFORMATORI NR 1 SUPERKUPA E KOSOVËS

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet çerekfinale te Superkupës ,te zhvilluara me  01/02.Shtatore.2021  Komesari Garave regjsitron ndeshjet : 

                        

Prizreni-16 vs Drita                                 106:69     (26:21, 26:15, 26:11, 28:22)

Gjyqtari kryesor: Artan Gashi

Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 2: Genc Vitaku   

Vezhguesi: Mehmet Xhemajli

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Peja vs Sigal Prishtina                               83:76       (23:14, 15:23, 24:16, 21:23)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku

Vezhguesi: Azem Hoxhaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B) u ndeshkua trajneri Shemsedin Bash.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit

të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Rahoveci vs Trepça                                      71:75    (17:14, 20:22, 18:22, 16:17)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Xhelal Mumini   

Gjyqtari 2: Elldin Uglari

Vezhguesi:Ergin Sherifi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit

të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Golden Eagle Ylli vs Bashkimi                 93:73 (20:18, 24:11, 17:24, 32:20)

Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 2: Arian Thaçi

Vezhguesi:Hajradin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT u ndeshkua lojtari  Justin Martin.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Vendime:

 

  1. Shemsedin Bash (Peja) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
  2. Justin Martin (Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

   

      Komesari Garave                                                                             Prishtine 

      Faton Kurshumlija                                                                          03.09.2021

 
Lexo dhe: