04/09/2021 FBK

INFORMATORI NR 2 SUPERKUPA E KOSOVËS

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet gjysefinale te Superkupës ,te zhvilluara me  03.Shtatore.2021  Komesari Garave regjsitron ndeshjet : 

                        

Prizreni-16 vs Peja                              96:85 (21:22, 26:15, 25:20, 24:28)                   

Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Elldin Uglari

Vezhguesi: Lulzim Maloku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Arbnor Rifati.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B) u ndeshkua trajneri Shemsedin Bash dhe lojtari Dardan Berisha.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit

të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

.

 

Trepça vs Golden Eagle Ylli             81:69 (21:14, 16:15, 23:20, 21: 20)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Daut Mehmeti

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj

Vezhguesi:Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Ljubomir Minchev.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit

të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

 

 

 

Vendime:

 

  1. Shemsedin Bash (Peja) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.

 

  1. Dardan Berisha (Peja ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

 

  1. Arbnor Rifati ( Prizreni 16) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.

 

  1.  Ljubomir Minchev ( Trepça ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.

 

 

 

   

      Komesari Garave                                                                             Prishtine 

      Faton Kurshumlija                                                                          04.09.2021

 




Lexo dhe: