06/09/2021 FBK

INFORMATORI NR 3 SUPERKUPA E KOSOVËS

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja finale e Superkupës, e zhvilluar me 05.Shtatore.2021 Komesari Garave regjsitron ndeshjen finale: 

                        

Prizreni-16 vs Trepça                                   90:81 (22:19, 24:16, 15:24, 29:22)            

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Xhelal Mumini

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku  

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit

të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

 

Njoftim:

 

KB.Prizreni-16 eshte fitues I Superkupes se Kosoves per meshkuj edicionin 2021.

Mirenjohjen lojtarit MVP Art Hajdarit e ndau Sekretarja e Pergjithshme e FBK-se Elvira Dushku.

Medaljet ekiepeve finaliste I ndane Kryetari I FBK-se Arben Fetahu, antaret e Bordit te FBK-se Linda Shala, Leart Hoxha dhe Valton Billali kurse Kupen kapitenit te KB.Prizreni 16 Qendrim Ajazaj e ndau Kryetari I FBK-se Arben Fetahu.

 

 

      Komesari Garave                                                                             Prishtine 

      Faton Kurshumlija                                                                          06.09.2021

 

.
Lexo dhe: