22/09/2021 FBK

INFORMATORI NR 2 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, deklaratat shtese te gjyqtareve, video xhirimeve dhe prezences se Komesarit te Garave ne ndeshjet e ART Motion Superliga xhiroja II te zhvilluara me 18/19.09.2021 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve-mere vendimet Konform propozicioneve te Garave:

 

Rahoveci – Drita                                            99:73 (30:17, 20:17, 27:18, 22:21)

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Arian Thaçi

Gjyqtari 2: Artur Dauti

Vezhguesi: Azem Hoxhaj

Kom: Covid-19: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.Pa spikerin oficiel.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive. Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

 

Sigal Prishtina – Peja                                         83:90 (25:22, 21:18, 20:24, 17:26)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 2: Elldin Uglari

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha

Kom: Covid-19: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive. Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

 

Trepça – Prizreni 16                                      97:90 (31:23, 18:26, 31:18, 17:23)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Genc Vitaku

Vezhguesi: Sabri Parduzi

Kom: Covid-19: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: Ne tërsi I dobët.Pa spikerin oficiel.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per simulim me GT u ndeshkua lojtari Gordon Andrew.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

Golden Eagle Ylli – Bashkimi                  55:60 (13:13, 08:17, 21:17, 13:13)

Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti

Gjyqtari 1: Amar Djekovic

Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli

Vezhguesi: Mehmet Xhemajli

Kom: Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.Pa spikerin oficiel.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive. Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

Vendime:

 

 1. Rahoveci, Konform Nenit 27.1 dhe 52 te Propozicioneve te Garave denohet me 200 euro (ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 27.1 dhe 52 te Propozicioneve te Garave denohet me 200 euro (ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Trepça, Konform Nenit 27.1 dhe 52 te Propozicioneve te Garave denohet me 200 euro (ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

.

 1. Trepça, Konform Nenit 48.15 te Propozicioneve te Garave denohet me 500 euro ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Trepça, Konform Nenit 49.6 te Propozicioneve te Garave denohet me 200 euro ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Trepça, Konform Nenit 48.5 te Propozicioneve te Garave denohet me 400 euro ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Trepça, Konform Nenit 49.12 te Propozicioneve te Garave denohet me 5.000 euro ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Drilon Hajrizi (KB.Trepça) Konform Nenit 4 te Propozicioneve te Garave denohet me 600 euro dhe 1 ndeshje ndalese mosparaqitjes ne ndeshjet e radhes ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Valdrin Haxhiu (KB.Trepça) Konform Nenit 50.4 te Propozicioneve te Garave denohet me 600 euro dhe 1 ndeshje ndalese mosparaqitjes ne ndeshjet e radhes ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Burim Zekiqi (KB.Trepça) Konform Nenit 4 te Propozicioneve te Garave denohet me 600 euro dhe 1 ndeshje ndalese mosparaqitjes ne ndeshjet e radhes ( ne rast te perseritjes denimi dyfishohet).

 

 1. Bujar Istrefi (KB.Trepça) Konform Nenit 34 dhe Nenit 65 te Rregullores Disciplinore të FBK-se denohet me ndalese përjetë në kryerje të detyrës në të gjitha postet te KB.Trepça.

 

 

Faton Kurshumlija, Komesar I Garave,

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe: