13/01/2020 FBK

INFORMATORI NR 19 SUPERLIGA 2019/2020

INFORMATORI NR 19 SUPERLIGA 2019/2020

 
13 janar 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIX-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 11/12.01.2020 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

GOLDEN EAGLE YLLI vs FERONIKELI 106:71 (24:16,29:17,32:11,21:28)
Gjyqtari kryesor:Ervin Koci
Gjyqtari 1:Gilbert Hoxha
Gjyqtari 2:Jurgen Muho
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 400.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PONTE PRIZRENI vs PEJA 96:92 ( 20:23,30:25,20:19,26:25)
Gjyqtari kryesor: Ognjen Jokic
Gjyqtari 1:Zdravko Rutesic
Gjyqtari 2:Milosav Kalugjerovic
ORGANIZIMI I NDESHJES: Sherbimi I dobet I kujdestarise.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te gjësendeve te forta nga ana e shikuesve te KB.Peja.
Numri I tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendos

RAHOVECI vs SIGAL PRISHTINA 70:57 ( 17:4,16:13,15:21,17:19)
Gjyqtari kryesor:Ognjen Jokic
Gjyqtari 1:Zdravko Rutesic
Gjyqtari 2:Milosav Kalugjerovic
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 2.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

BASHKIMI vs LIPJANI 64:83 ( 15:26,13:23,13:17,23:17)
Gjyqtari kryesor:Ervin Koci
Gjyqtari 1:Gilbert Hoxha
Gjyqtari 2:Jurgen Muho
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Terik Bridgeman.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Terik Bridgeman (KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
2.KB.Ponte ,Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 200 euro.
3.KB.Peja, Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: