04/03/2022 FBK

NOMINIMET TE NDESHJEVE TE MBETURA

NOMINIMET SUPERLIGA U18 (M)

XHIROJA XIV

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja XIII të cilat do të zhvillohen me 26/27.02.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PEJA – VUSHTRRIA BASKET

Dita e  Shtune

Ora: 12:30

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra 

Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini

Vezhguesi: Roberto Laiq

 

 

______________________________________________________________

 

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE

XHIROJA XI

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – GOLDEN BASKET

Dita e  Premte

Ora: 17:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj

Gjyqtari 1:  Korab Muhadri

Vezhguesi: Mehdi Gashi

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                              Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                         04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: