04/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 VAJZAT XHIROJA VIII

Për ndeshjet e “Lliga U16 Vajzat (F)”, xhiroja VII të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

JUNIOR 06 – VUSHTRRIA BASKET 

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Atdhe Gutaj

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vezhguesi: Hysen Hasan

 

 

KBF PEJA 03 – pushon

 

AA PRISHTINA – pushon

 

 

KBF PEJA 03  – pushon

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                     Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                               04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: