17/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M) XHIROJA XVI

Për ndeshjet e “Superliga U16 (M)”, xhiroja XVI të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

TREPÇA – PEJA

Dita e Shtune

Ora: 13:30

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Amar Djekoviq

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vezhguesi: Xhavit Beqiri

 

MEGASPORT – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Premte

Ora: 18:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Visa Bunjaku

Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj

Vëzhguesi: Kushtrim Qoqaj

 

ISTOGU – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: e Qytetit, Istog

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vëzhguesi: Allen Idrizaj

 

BASHKIMI – PRISHTINA E RE

Dita e  Shtune

Ora: 10:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi: Korab Qerreti

 

RAHOVECI – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Shtune

Ora: 13:00

Palestra: Mizair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Atdhe Gutaj

Gjyqtari1 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi: Artan Ejupi

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     17.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: