17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 VAJZAT XHIROJA XIV

Për ndeshjet e “Lliga U16 Vajzat (F)”, xhiroja XIV të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

AA PRISHTINA – KBF PEJA 03       20 – 0

 

 

JUNIOR 06 – pushon

 

VUSHTRRIA BASKET – pushon

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                     Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                               18.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: