17/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 Lindje (M) XHIROJA X

Për ndeshjet e “Lliga U12 Lindje (M)”, xhiroja X të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2021 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SHB HALIT HOXHA – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Dile

Ora: 11:00

Palestra: Mzair Isma, Prizren

Gjyqtari kryesor: Xhevahire Hajda

Gjyqtari 1: Viola Tanushi

Vezhguesi: Artan Ejupi

 

 

TREPÇA – M JUNMIOR PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: Minatori, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Viryt Hajrizi

Vezhguesi: Xhavit Beqiri

 

 

Komesari I Garave per Ktegorite te reja                                        Prishtine

Xhelal Mumini
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: