30/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M) XHIROJA XVIII

Për ndeshjet e “Superliga U16 (M)”, xhiroja XVIII të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Premte

Ora: 17:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Anjes Haziraj

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vezhguesi: Bekim Aliu

 

TREPCA – PRISHTINA E RE

Dita e Shtune

Ora: 13:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

 

ISTOGU – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Shtune

Ora: 19:30

Palestra: e Qytetit, Istog

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova

Gjyqtari 1:  Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi: Allen Idirizaj

 

MEGASPORT – PEJA ndeshja zhvillohet ne Peje

Dita e  Marte

Ora: 12:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vëzhguesi: Roberto Laiq

 

BASHKIMI – RAHOVECI

Dita e Dile

Ora: 11: 00

Palestra: Prizren Arena, Prizren

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari1 :  Atdhe Gutaj

Vezhguesi:  Azem Hoxhaj

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     30.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: