30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (F) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U16 (F)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

JUNIOR 06 – PEJA 03

Dita e Premte

Ora: 17:00

Palestra: Misair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vezhguesi:  Korab Qereti

 

AA PRISHTINA – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Marte

Ora: 18:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1:  Andi Ahmeti

Vëzhguesi:  Gazmend Mehmeti

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                            30.03.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: