30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 PERENDIM (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U12 Perendim (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PEJA DT – JUNIOR 06

Dita e Hane

Ora: 11:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1:  Shaban Gashi

Vezhguesi: Allen Idirizaj

 

YLLI 04 – MEGASPORT

Dita e Dile

Ora: 10:30

Palestra: Shani Nushi, Gjakov

Gjyqtari kryesor: Xhevahire Hajda

Gjyqtari 1: Viola Tanushi

Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                  
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: