06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 18 SUPERLIGA U18 (M) XHIROJA XVIII

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliga U18 (M), xhiroja

XVIII të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e

ndeshjeve:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRISHTINA E RE                    93 – 62

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

                                                                  VUSHTRRIA BASKET – TREPCA                                                  68 – 76  

Gjyqtari kryesor: Besim Vitaku

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

M JUNIOR PRISHTINA – PEJA DT                                               20 - 0

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

BASHKIMI – ISTOGU                                                                     45 – 93

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

 

PEJA – PRIZRENI 16                                                           46 – 85                

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vëzhguesi: jHajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

 

 

 

VENDIME:

 

M JUNIOR PRISHTINA – PEJA DT                                              

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                           06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: