06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 18 LIGA U18 (M) XHIROJA XVIII

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U18 (M), xhiroja

XVIII të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e

ndeshjeve:

                                                               

                                               

 

                                                                  SFERA – GOLDEN EAGLE YLLI                                                     52 – 67  

Gjyqtari kryesor: Arian Thanqi

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vëzhguesi: Enes Mxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

 

                                                                  NEW BASKET – SIGLA PRISHTINA                                             86 – 79   

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Hysen Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtait ENGJELL GORCAJ i cili u ndeshka me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

                                                                  VELLAZNIMI – SFERA                                                              74 – 63 

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Petrit Emra

Vëzhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

ULPINA – pushon

 

RAHOVECI – pushon

 

Vellaznimi – pushon

 

 

 

VENDIME:

 

ENGJELL GORCAJ  (SIGAL PRISHTINA) eshte ndeshkuar me   GT dhe në bazë

të PG të

garave Nenit 42.2 i shqiptohet masa e denimit në vlerë

prej 40.00 EUR.

 

 

                                                    

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                                                 Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                      06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: