06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 18 SUPERLIGA U16 (M) XHIROJA XVIII

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliga U16 (M), xhiroja

XVIII të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e

ndeshjeve:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – M JUNIOR PRISHTINA               112 – 43

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

TREPCA – SIGAL PRISHTINA                                                          77 – 39

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

MEGASPORT – PEJA                                                                    52 – 76

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vëzhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

ISTOGU – VUSHTRRIA BASKET                                          65 – 77   

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi: Hajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

 

BASHKIMI – RAHOVECI                                                           51 – 61

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj

Vëzhguesi: Azem Hoxhaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: fer dhe korrekte.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                           Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: