06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 1 - Liga U14 Lindje (M)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U14 Lindje (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – M JUNIOR PRISHTINA                     123 – 71

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

TREPCA – SIGAL PRISHTINA                                                                 81 – 71

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vëzhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                             Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: