14/04/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U18 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Superl Liga U18 (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

TREPCA – PRIZRENI 16

Dita e Dile

Ora: 11:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi:  Xhavit Beqiri

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – ISTOGU

Dita e Hënë

Ora: 15:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1:  Arian Kera

Vëzhguesi:  Bekim Aliu

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                                              Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                   14.04.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: